Кирил Петков поиска снощи среща парламентарната група на БСП, днес

...
Кирил Петков поиска снощи среща парламентарната група на БСП, днес
Коментари Харесай

Нинова: Кирил Петков поиска среща с депутатите на БСП, ще видим кого ще предложи за премиер -

Кирил Петков изиска нощес среща парламентарната група на Българска социалистическа партия, през днешния ден ще има такава среща в Народно събрание. Ще изчакаме да забележим кого ще предложат за министър председател и тогава ще решаваме за поддръжка. 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по Нова тв. Обадих се на Кирил Петков да го предупредя незабавно след решението на парламентарната ни група, че напущаме договарянията за ново държавно управление в това Народно събрание и ще се върнем, в случай че той не е претендент за министър председател, преди да се изправя пред медиите, посочи водачът на Българска социалистическа партия. Казах му, считам, че е редно да го научиш от мен, а не, както правиш ти, да го научаваме от медиите, добави тя.

Този сякаш отчет на ДАНС, три ли са, не знам какъв брой са, не сме ги виждали. Представител на министерството на стопанската система няма на Съвета по сигурността. Министърът на външните работи Теодора Генчовска сервира информация за едно съвещание на държавното управление - след началото на войната, само че приказва за взаимност на съветските дипломати у нас. 

Решение за изпъждане на 70 съветски дипломати и чиновници не е взимано от Министерски съвет, сподели още Нинова. Никой нямаше информация за съответен човек - този е направил това и това, вреди на националния интерес - да си върви тогава, сподели още тя. 

Двама души от президентството са участвали на Съвета по сигурност, не е правилно това, което сподели президентът Радев, че не е имал информация, акцентира Нинова. 

Тя разяснява и декларацията на 17 социалисти, озаглавена " Предеталеството Нинова ". Те работеха за Продължаваме промяната, а в този момент упрекват Българска социалистическа партия, че е в държавно управление с Политическа партия, сподели Нинова.  

Имахме концепция на Национален съвет да предложим България да бъде място, където да се търси дипломатическо решение на спора с Украйна, съобщи в отговор на въпрос Корнелия Нинова. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР