Кирил Петков определи като лъжи слуховете за изпращане на военна

...
Кирил Петков определи като лъжи слуховете за изпращане на военна
Коментари Харесай

Кирил Петков опроверга слуховете, че ще даваме ракети на Украйна

Кирил Петков дефинира като неистини слуховете за изпращане на военна техника в Украйна.

" Представяте ли си каква фикция би трябвало да има човек, с цел да си показа, че можеш да скриеш една война, като арестуваш човек. Трябва да си вманиачен, с цел да го кажеш ", сподели министър председателят по отношение на изказванията, че задачата на ареста на Борисов е прикриване на други значими за обществото тематики, като изпращане на военна техника в Украйна.

" Никой не отива на никаква война. Никакви ракети няма да се дават в този миг. Чета по през целия ден подправени вести във ФБ, с които желаят да насаждат боязън в хората. България ще продължи да оказва помощ на Украйна с цялостна поддръжка. Ще изпращаме засилена филантропична помощ, лекарства, посрещане на оптимален брой бежанци и усилване на Източния фланг взаимно с НАТО, сподели още Петков.

" Решението не може да е на министър-председателя или на държавното управление, ще бъде необходим консенсус ", сподели Кирил Петков, запитан по какъв начин ще се действа в случай че от страната ни бъде поискана военно съоръжение или Противовъздушна отбрана за Украйна. " Никой не е приказвал с мен от американска страна да желаят нещо като оръжие. Говорим единствено, че НАТО би трябвало да има засилено въздействие по Източния фланг, с цел да имат жителите отбрана ", безапелационен бе той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР