Кирил Петков оглавява една от софийските листи, а окончателното представяне

...
Кирил Петков оглавява една от софийските листи, а окончателното представяне
Коментари Харесай

Кирил Петков ще води една от софийските листи |

Кирил Петков оглавява една от софийските листи, а окончателното показване на водачите ще бъде в идващите два дни, съобщи пред Българска национална телевизия Кирил Петков - съпредседател на " Продължаваме промяната ".

В листите на " Продължаваме промяната " ще влязат 240 души. . По думите му в тях има както доста сполучливи, по този начин и доста известни персони. Петков добави, че тези хора ще бъдат самостоятелни, тъй като са сполучливи и преди политиката.

За суверенитета и канадското поданство

" Всяка страна би трябвало да разчита на своя суверенитет, а не да разчита на непознати бележки ", съобщи още той по мотив в.

Бившият длъжностен стопански министър акцентира още веднъж настояването си да бъде изслушан в Конституционния съд, както да бъдат и извикани и непознати специалисти. Той съобщи още, че би било още по-добре в случай че съвещанието на Конституционен съд е намерено.

Той съобщи, че издадените от него актове като министър, са постоянни и няма да бъдат анулирани. Той иронично добави, че това може би ще разочарова хората от ББР, които биха желали да се върнат на старите си постове.

Изборите

Петков съобщи, че чака резултатът на партията му на идващите избори да бъде над 20% поддръжка. Той добави още, че и резултатът от 30% не е имагинерен.

" Ние не сме от тези политици, които дават обещание някакви неща, ние ще продължим това, което започнахме "

В един миг би трябвало да се обединим в една коалиция, с цел да прокараме измененията, съобщи той и добави, че от " Продължаваме промяната " споделят с Демократична България, ИБГНИ и част от хората в Има Такъв Народ.

Той отхвърли обвиняванията, че " Продължаваме промяната " е президентска партия: 

" Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на " Демократична България ". Ние сме продължение и съидейници на това, което правихме последните четири месеца ".

Той съобщи, че ако  " Продължаваме промяната " са в бъдещото правителство нито 1 лева няма да бъде изхарчен по непрогледен метод.

Предизборната акция

Петков заяви, че партията му ще финансира предизборната си акция единствено с дарения от компании с напълно експортен профил. 

Той добави, че досега разчитат най-много на IT компании.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР