Кирил Петков обяви голямата цел на Продължаваме промяната.Защо тези партии:

...
Кирил Петков обяви голямата цел на Продължаваме промяната.Защо тези партии:
Коментари Харесай

Кирил Петков: Продължаваме да се борим за честни избори

Кирил Петков разгласи огромната цел на " Продължаваме промяната ".

Защо тези партии: ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, като в тази ситуация Българска социалистическа партия има водеща роля, взеха решение, че това е най-големият приоритет и се концентрираха там? Те биха умрели от кеф ние да не влизаме в Народното събрание и те да си кощунстват по всичко, каквото им се желае, без да имат съпротива. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков.

Той добави, че в сряда ще влязат в зала и ще предложат основаването на Временна комисия за измененията в Изборния кодекс. " Ако откажат и нея, това значи, че никой не желае да приказва за почтени избори. Ще продължим да се борим. Те желаеха да създадат всички тези измами до момента в който хората спят ", добави Петков. 

Той уточни още, че макар дъжда, на митинга има доста хора, написа Novini.bg.

Демократична България " и " Продължаваме Промяната " стачкуват пред  парламента против връщането на хартиената бюлетина. Депутатите одобриха промени в Изборния кодекс на второ четене в Правната комисия. Според двете партии " Хартиената коалиция ” е прегазила Изборния закон. Според Демократична България и Политическа партия измененията за връщане на хартиената бюлетина са  трансформирали машините в принтер, а анулацията на регион „ Чужбина ” затруднява разкриването на секции зад граница. Закрива се и Общественият съвет към ЦИК. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР