Кирил Петков обеща газ от Америка, който е по-евтин и

...
Кирил Петков обеща газ от Америка, който е по-евтин и
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кирил Петков излъга за евтиния и регулярен газ от Америка

Кирил Петков даде обещание газ от Америка, който е по-евтин и ще идва регулярно. Той излъга един тип. Те пристигнаха два танкера, само че към този момент се изхарчиха. Той даде обещание регулярни доставки на по-ниска цена. Нито едното се случи, нито другото. 

Това разяснява Тошко Йорданов пред бТВ.

Германия, Италия, Гърция са държавните в Европейски Съюз, които по една скица се разплащат с Русия за газ без да нарушават глобите. Ние искахме да създадем същото - да получаваме съветски газ на минус 32 % надолу в цената. Човекът, който е спрял това се споделя Асен Василев. Надявам се един ден той да си признае, уточни той. 

Голямата тематика е за какво се стигна до там. Защо огромни европейски страни като се употребяват от такава скица, и ние да не се възползваме. Това е било желанието на енергийното министерство, само че Петков и Василев го попариха, добави той. 

Нашите министри се оправиха доста добре. Само Радостин Василев е с оценка нула, тъй като той доста говореше, но... А другите желаеха да трансформират и да свършат доста неща, само че Асен Василев ги спря, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР