Кирил Петков няма да се справи с поста на финансов

...
Кирил Петков няма да се справи с поста на финансов
Коментари Харесай

Каримански: Кирил Петков не е достоен за министър на финансите

Кирил Петков няма да се оправи с поста на финансов министър.

Това разяснява в събота заран по Нова тв депутатът от Има Такъв Народ Любомир Каримански.

" Не мисля, че би бил заслужен заместител на поста финансов министър ", сподели той.

Не било задоволително, че Петков има маркетингова опаковка.

„ Много е значимо човек да има опит и процедура в било то корпоративни финанси, било то финанси на обществения бранш или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, без значение от опаковката и от маркетинга, който сме приключили в Харвард и където и да е било, не става”, посочи депутатът от Има Такъв Народ.

Той разясни, че не би приел да оглави финансовото министерство, в случай че се стигне до предложение към него.

Тук в духа на неговата парламентарна група да изнася детайлности от кухнята на съдружните връзки Каримански си спомни по какъв начин бил на съвет, на които представителите на ръководещите партии обсъждали тематиката за износа на оръжия за Украйна.

" Беше доста необичайно по какъв начин всички, даже лидерката на Българска социалистическа партия, споделяха по какъв начин - да, ще намерим някакво решение, за оръжието. Но значимото е в каква маркетингова опаковка ще го представим пред хората ", сподели в този момент Каримански.

" Бюджетът беше прекроен в бюджетната комисия и който и да се хвали, най-много от ръководещата коалиция, няма да е почтено ", означи още той във връзка признатата актуализация. Забележката идва в подтекста на обстоятелството, че Каримански е ръководител на бюджетната комисия на Народното събрание.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР