Кирил Петков не е завършил 7-мо СУ в София, както

...
Кирил Петков не е завършил 7-мо СУ в София, както
Коментари Харесай

Чичото на премиера: Кирчо лъже, че е учил в 7-о СУ, завършил е руското 133-то в София

Кирил Петков не е приключил 7-мо СУ в София, както той твърди, а е учил в съветското " Ал. С. Пушкин " от първи до седми клас. Това разкри неговият непосредствен роднин, кумец и чичо отец Георги Ганчев, основен викарий на Българската старокатолическа черква. Той споделя, че и бащата на Петков - Петко, е питомец на 133 СОУ " А. С. Пушкин ", а след седми клас се е преместил в 7-о Следствен отдел към окръжна прокуратура " Св. Седмочисленици ".

Самият Кирил Петков пък в никакъв случай не е припарвал до 7-о СУ, а се е обучавал от 1-и до 7-и клас в съветското учебно заведение " А. С. Пушкин ". След това е отпътувал за Канада с родителите си, където татко му Петко Петков е обитавал още от 1988 година, както отец Георги описа още в края на март в изявление.

И двете учебни заведения се намират на столичната ул. " Шишман ", където сега живее Кирил Петков със фамилията си. Всъщност населяваното от него жилище над книжарница " Милениум " на " Шишман " 18 е на татко му. Навръх 24 май рано сутринта Кирил Петков се изтърси в 7-о СОУ " Св. Седмочисленици " на среща с възпитаници и заразказва какъв брой зле се справял с съветския език, като получавал двойки по този предмет. Изявленията му тъкмо в тази посока незабавно провокираха мнения, че министър председателят се пробва да се изкара отстъпник, който ненавижда всичко съветско още от дребен, с цел да се хареса на американската посланичка Херо Мустафа, както и на американците, чието снизхождение се пробва да завоюва около войната на Русия в Украйна.

Въпреки това е подозрително какъв съветски език е учил Кирил Петков в 7-о СУ, в случай че роденият през 1980 година е тръгнал на учебно заведение през 1987 година и би трябвало да е обитавал там до 1992 година, когато отпътува за Канада. В началния курс на образование до 4. клас в българските учебно заведение съветски език не се учеше. След измененията през 1989 година отпадна и наложителното му проучване в гимназиалния курс. Така че Петков мъчно може да е получавал двойки по съветски, в случай че не се е обучавал още от първи клас в съветското учебно заведение " А. С. Пушкин ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР