Кирил Петков не е натискал само министъра на електронното управление

...
Кирил Петков не е натискал само министъра на електронното управление
Коментари Харесай

Министър Стоянов уличи в не 1 лъжа К.Петков

Кирил Петков не е натискал единствено министъра на електронното ръководство поради поръчки за 640 млн.лв., които да минат настрана от закона – без поръчки, за което на него и на децата му е назначена държавна защита. Може би това е един от ключовете за какво водачът на ръководещата Политическа партия има зъб на Министерство на вътрешните работи. И това е явна улика за какво неведнъж е тормозил и вътрешния министър Калин Стоянов с напън.

Това стана ясно от неприсъствен спор в ефира на Нова сред двамата, като Стоянов се обади изумен от следващата порция неистини на К.Петков – индивидът, нарушил закона с машинация още за първото си предопределение като министър.

Досега К.Петков твърдеше, че единствено един път се е срещал, с цел да " интервюира ” преди съставянето на държавното управление, и е приказвал отново един път със Стоянов. Глупава и елементарно проверима неистина. Както се разбра от думите на вътрешния министър: " Срещата сред мен и Кирил Петков не е била една – те бяха няколко, в Министерството на вътрешните работи (б.р. всяка среща на министър на Вербовъчна разработка се разказва детайлноу, има и записи от камери). Освен срещите, имаше и голям брой телефонни диалози (б.р. също елементарно доказуемо по обозначенията във всеки телефон), в които господин Кирил Петков се опитваше да се намесва в активността и кадровата политика на Министерство на вътрешните работи. " Това разкри Калин Стоянов и добави, че е имало диалози за назначение на чиновници на управителни постове, както и " увещание ” да не се уволняват шефове, които министърът е мислел да редуцира.

Дали точно този забранен в народна власт напън беше дал мотив в популярния запис от заседание на Политическа партия на водачите на партията да заявят, че " НАШЕТО Министерство на вътрешните работи ПРАВИ ИЗБОРИТЕ ” и на това ли дължат сензационни обръщания на резултатите на втори тур и успеха с 1,3% или 2 бюлетини на секция в София?

" В доста телефонни диалози Петков опитваше да се намесва в активността и кадровата политика на Министерство на вътрешните работи ", сподели вътрешният министър Калин Стоянов пред Нова телевизия.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР