Кирил Петков направи пореден опит да си намери нови депутати

...
Кирил Петков направи пореден опит да си намери нови депутати
Коментари Харесай

Петков с пореден патетичен опит за нови депутати: Не ни е страх от избори

Кирил Петков направи следващ опит да си откри нови депутати от досегашните му съдружни сътрудници от Има Такъв Народ. Отново пробвайки се да прочете речта си, министър председателят пусна видео послание, като от думите му излиза наяве, че е водил „ честни диалози с депутати “, запознавайки в елементи с тежката обстановка в страната.

Премиерът заявява още подготвеност за избори, в случай че такава е същинската воля на българския гласоподавател. „ Не ни е боязън от избори “, безапелационен е Петков, само че прецизира, че избира разговор, който съгласно него ще е в полза на българските жители.   

Петков прецизира, че в случай че актуализацията на бюджета не мине през Народното събрание то пенсионерите ще останат под прага на бедността поради инфлацията, а бизнеса няма да има помощи за ток.  

Припомняме, че след тристранния съвет с Асен Василев, бизнеса не поддържа актуализацията, точно тъй като в него не влиза нито една мярка за поддръжка за електрическата енергия.

Министър-председателят съобщи, че до края на годината следва да бъдат признати редица закони, без които средствата по Плана за възобновяване и резистентност не могат да дойдат.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР