Кирил Петков намекна, че хакерската атака срещу Български пощи е

...
Кирил Петков намекна, че хакерската атака срещу Български пощи е
Коментари Харесай

Хакерската атака срещу Пощите е била с цел да се провали плащането на парите на песионерите, стана ясно от думите на Кирил Петков

Кирил Петков загатна, че хакерската офанзива против " Български пощи " е била за да се забави изплащането на пенсиите. 

Едва ли тези 3000 дупки, които е преброил Борисов, са станали през последните 100 дни. Това разяснява министър председателят Кирил Петков.

Искам да обсъдим цялостния пакет за ограниченията против инфлацията и високите цени. Успяхме да задържим цените на тока за битовите консуматори без да бъдат покачени. Едно от доста дребното места в Европа, където това се случи.

С тези думи министър председателят Кирил Петков откри днешното съвещание на Министерския съвет. Той посочи, че отпущането на над 4 милиарда лева помощи за бизнеса също е невиждано по отношение на Брутния вътрешен артикул.

" Хакерската офанзива не ни спря, по 70 лева се изплащат на всеки пенсионер за Великден. Това са спомагателни средства от бюджета. Търговците на горива потвърдиха, че не виждат повишаване в цените. Ще вършим ежемесечни срещи, с цел да сме сигурни, че при първите рухвания на цените на международните пазари, това се отразява на колонките при крайните клиенти ", сподели още Петков, представен от bgonair.bg.

Той чака от Министерството на финансите да даде предложение за Данък добавена стойност на хляба, плодовете и зеленчуците. Петков поздрави обединението за стигането до консенсус за разпределяне на над 650 млн. лева за компаниите за поправки на пътищата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР