Кирил Петков ми прати SMS, когато арестуваха Борисов. Беше нещо

...
Кирил Петков ми прати SMS, когато арестуваха Борисов. Беше нещо
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков ми прати SMS за ареста на Борисов

Кирил Петков ми прати SMS, когато арестуваха Борисов. Беше нещо от сорта на: " Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова ". Това беше - в малко известие. Това беше и аз като един естествен фен гледах всичко друго като хората по малкия екран.

Това съобщи водачът на " ИТН " Слави Трифонов по време на изявление с Тошко Йорданов, излъчено по телевизия 7/8, след дълго неявяване от ефира. Преди седмица Трифонов разгласи, че по малкия екран му ще стартира излъчването на ново предаване с неговото присъединяване - " Нещо персонално ".

Снощи в първото му издание Трифонов разгласи, че по време на ареста е бил в ресторант, в който върви да вечеря, тъй като му е самотно да си готви самичък у дома, а и не обича да мие чинии. Той изясни, че нормално вечеря самичък там, тъй като в ресторанта няма доста хора и е " скътано ".

" В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Попитах моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям, защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си ", описа Трифонов.

Впоследствие той вижда известието от Кирил Петков. Трифонов изясни, че по-късно не е звънял да го пита какво се е случило и за какво, а е следил обстановката в профил по малкия екран.

" Толкова значим проблем, който може да се отрази на всички съдружни сътрудници, аз разбрах като СМС, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е годно и за останалите съдружни сътрудници. Дали са говорили авансово или са получили информация, аз не зная ", сподели Слави Трифонов, а Тошко Йорданов добави: " Не са. Питал съм ги тъй като ".

Лидерът на Има Такъв Народ изясни, че единственият път, когато е повдигнал въпроса, е било по време на последния му диалог с Кирил Петков. Темата е била избора на началник на Българска народна банка:

" Бяха създали среща, а на мен ми се обади Петков и ме включи на високоговорител, преди да съумея да му кажа, че не желая да приказвам на високоговорител. На срещата с него, доколкото знам, са били Корнелия Нинова и Христо Иванов, и преди да разясняваме шефа на Българска народна банка, аз споделих: " Искам да ви попитам нещо... "

Записът завършва след тези думи на Слави Трифонов. Продължението на диалога му с Тошко Йорданов ще бъде оповестено по-късно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР