Кирил Петков ме призовава да го подкрепя за наше общо

...
Кирил Петков ме призовава да го подкрепя за наше общо
Коментари Харесай

Бойко Борисов пристанище „Росенец“: Кирил Петков ме призовава да го подкрепя за наше общо решение

Кирил Петков ме приканва да го поддържа за наше общо решение, възмути се в коларите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, малко откакто Кирил Петков съобщи, че ПП-ДБ внасят предложение да се приключи концесията на пристанище „ Росенец “.

„ Предложението по отношение на пристанище „ Росенец “ беше направено от всички нас – ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Да им напомня, щом са бързали толкоз да се покажат. Това е неверно. Такива значими решения в интерес на страната демонстрират силата на една коалиция. Днес трябваща да внесем всички, с подписите си, тези решения “, съобщи Бойко Борисов

„ Нашата цел е влизането ни в Шенген и това е ясна стъпка в тази посока “, сподели Кирил Петков

Той уточни, че в решенията са влезнали транспортните тръби, както и фигурата на така наречен „ необикновен шеф “. Или другояче казано, концепцията е била страната да поеме целия надзор.

„ Имаше гневна опозиция от страна на Политическа партия по отношение на тръбите и особения шеф. Не зная за какво. А в този момент слушам, че Кирил Петков ме приканва да го поддържа, за нещо, за което през вчерашния ден спорихме какъв брой огромен да е мащаба на едно такова решение “, добави водачът на ГЕРБ.  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР