Кирил Петков, който се готви за избори само месец преди

...
Кирил Петков, който се готви за избори само месец преди
Коментари Харесай

Всичките близки жени на Кирил Петков се разбягаха

Кирил Петков, който се готви за избори единствено месец преди вота остана без най-важните си дами. Те се разбягаха от него като плъхове от потъващ транспортен съд, предусещайки злополуката и цялостния разпад на Политическа партия.

Първа изхвърча Диана Дамянова, която бе основна пиарка на партията, последва я Лена Бориславова, близката до сърцето на Киро шефка на кабинета му. А след нея напусна и Яна Балникова, която е измежду създателите на „ Продължаваме Промяната ”.

Благоверната половинка на Кирил Петков канадката Линда заяви в обществената мрежа, че се намира в родината си дружно с дъщерите си.

Ако търсим връзка сред сюжетите на пръв взор няма такава. Но при по- деликатно вглеждане в обясненията на тези дами, те не наподобяват на правдоподобни. Например Диана Дамянова се отдръпнала да освободи път на по-младите и способните.

Лена Бориславова пък разгласи в покъртителен пост, в който проплака, че се усеща жертва на медиите, които персонално са я атакували. И не желаела това да се отрази на партията.

Яна Балникова пък посочи, че напуща политиката по персонални аргументи. Затова на нейно място, като лидер на габровската листа изтипосаха Руди Гела.

Колкото за абдикиралата брачна половинка на експремиера всеки се досеща – очевидно изневерите на Киро са й дотегнали. Затова с достолепие се отдръпна надалеч в Канада.

В момента Петков остана сам и е подвластен от Асен Василев и семейството Лорер, които кадруват в партията. Говори се, че те са отговорни за бягствата на дамите, близки до Киро. Тъй като въпросните дами се опитваха да въздействат на премиера и като му постановяваха свои хора за назначения и направляваха какви управнически решения да взима.

До някогашният министър председател остана единствен татко му Петко, а шефът на депутатите на Политическа партия Гюров недвусмислено уточни Асен Василев като претендент за предстоящ министър председател.

Няма подозрение, че Петков скоростно ще зареже политиката след неуспех на изборите, само че следва скоро да забележим.

Източник: Ретро



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР