Кирил Петков коментира днес взаимоотношенията между ГЕРБ и ДПС.Г-н Пеевски

...
Кирил Петков коментира днес взаимоотношенията между ГЕРБ и ДПС.Г-н Пеевски
Коментари Харесай

Петков: ГЕРБ и ДПС няма какво да крият истината, нека не се срамуват и си кажат за управлението

Кирил Петков разяснява през днешния ден взаимоотношенията сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Г-н Пеевски през днешния ден беше по-честен. Той сподели, че колкото и гласове да имат след изборите, ще си приказват с ГЕРБ. Докато Борисов сподели, че няма да си приказват. Време е да не се срамят и да излязат да кажат, че ръководят дружно. Те са една неофициална коалиция, която ще ръководи заедно и по-късно ", коментира  Петков. 

" Последното, което желая да кажа по тематиката за истината е, че няма по какъв начин да кажат, че не знаят какво написа в Конституцията. Те са най-голямата политическа партия в Народното събрание. Те споделят на депутатите какво да гласоподават. Това да споделят, че четирите дами са преговаряли с нас, не знаят кой е Калин Стоянов - стига толкоз. Време е хората да си поемат отговорността. 

" Има разлика сред политическо решение за избрани текстове, създаването им, кой ги е внесъл, кой ги е дал своя вот и кой е създателят на тези текстове, тъй като създателят на законодателните актове е Народното събрание. По тази тематика се спекулира и ми се желае малко по-коректно да действаме ", съобщи от своя страна съпредседателят на Демократична България Христо Иванов по отношение на предлагането за законодателните промени в Конституцията, свързани с това кой може да се кандидатира за длъжностен министър председател.

Той добави, че отхвърля да организира срещи, които са се случили при затворени порти, написа Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР