Кирил Петков и Лена Бориславова са любители на късното хапване

...
Кирил Петков и Лена Бориславова са любители на късното хапване
Коментари Харесай

Кирил Петков и Лена Бориславова на вечерно хапване

Кирил Петков и Лена Бориславова са фенове на късното ядене на сандвичи.

Това излиза наяве от фрагменти на експремиера и някогашната шефка на политическия му кабинет, с които " България Днес " разполага.

В събота вечерта към 21,35 ч. двамата са видяни в заведение за бързо хранене на централната столична улица " Граф Игнатиев ". Петков и Бориславова избират да им бъдат приготвени арабски сандвичи, като в това време си взимат и питиета от хладилната витрина.

Кирил Петков кавалерски придържа вратата на хладилника, до момента в който Лена се протяга и изважда айрян и за двамата. След това сътрудниците от " Продължаваме промяната " си вземат вкусно ухаещите сандвичи и сядат на външните масички в заведението.

Традиционно в такива обстановки яденето на бърза храна на улицата е предизвикателство поради изпадналите елементи от дюнери и сандвичи, само че двамата сполучливо се оправят с предизвикването.

Бориславова е облечена в елегантна петроленозелена рокля и носи очила на главата си, което подсказва, че през целия ден е прекарала на открито. За това приказват и нечистите обувки на юристката. Петков е с бяла, леко намачкана риза, което ни кара да мислим, че и той е имал ден, изпълнен с тежки професионални задължения или е карал часове наред. Външният му тип се добавя от чанта за преносим компютър, която е преметнал през рамо.

Липсата на защита, коли със специфичен режим на придвижване и каквато и да било блъсканица към тях е повода огромна част от посетителите в заведението да не виждат кой седи на прилежащата маса. Петков и Бориславова хапват небрежно, само че очевидно умерено, като тематиките, за които приказват, са най-вече в професионален аспект.

Кирил и Лена нееднократно са споделяли, че са другари от години и са си професионална опора един на различен от началото на взаимната им политическа кариера. Двамата избират да не обръщат внимание на слуховете, които витаят в общественото пространство и мислите им са ориентирани към идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври.

В понеделник вечерта посредством персоналния си профил във Facebook Бориславова разгласи, че няма да се кандидатира за народен представител, като в статуса посочи точно персоналните нападки.

" Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя аргументите за това. През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното - с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на " Промяната ". Е... не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално ", написа юристката.

И добави: " Да се занимаваш с политика в България, има своята цена. Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на " Продължаваме промяната ". Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от мощни персони, само че е по-голяма от всеки от нас поотделно. Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на Политическа партия, че ме схванаха и поддържаха, както във всеки различен миг от работата ни до момента ".

Линда с децата зад океана

Съпругата на Петков - Линда, е дружно с децата им в родната Канада. Това излиза наяве от нейна обява в обществените мрежи и фотоси на една от дъщерите на фона на хубав пейзаж и коне.

Линда и Кирил се срещат във Ванкувър по времето, когато и двамата са студенти. Женят се през 2000 година, а година по-късно се ражда първата им щерка. През 2007 година, когато се ражда второто им дете, се местят да живеят в България.

Линда нееднократно е посочвала, че България към този момент е нейният дом.

" На вълна почивка. Събирам сила преди изборите в България през 2022-ра ", написа в последваща обява брачната половинка на експремиера, като разгласява и своя фотография.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР