Кирил Петков и Асен Василев ще превърнат икономическия маркетинг в

...
Кирил Петков и Асен Василев ще превърнат икономическия маркетинг в
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Фокусът на Петков и Василев е по-скоро център – ляво

Кирил Петков и Асен Василев ще трансфорат икономическия маркетинг в оръжие на политическия маркетинг. Това мнение изрази в предаването „ Неделя 150 " на БНР икономистът Евгений Кънев за представянето на новия политически план „ Продължаваме промяната ".
Кънев е песимистичен, че независимото явяване на Петков и Василев на изборите ще докара до освен това от влизане в Народното събрание. Според него измерената сега електорална поддръжка за новия политически план е значителен резултат за партия, която се е декларирала преди малко, само че е надалеч от нужното количество гласове, „ които да създадат тази партия главен плеймейкър на нашия терен сега ".
Ако разсъждаваме рационално, най-добре за България е да се обединят всички сили, които желаят смяна на статуквото, уточни Евгений Кънев. Такова обединяване на този стадий обаче е мъчно постижимо, добави той.
Фокусът на Петков и Василев е по-скоро център - ляво и това е видно надалеч преди оповестяването на желанията им за присъединяване в политиката, означи Кънев. Това съгласно него е проличало в актуализацията на бюджета с акцент върху пенсиите и при визитата им в Раднево и диалозите за бъдещето на комплекса „ Марица Изток ".

У нас има голяма бездна сред заможните и бедните, посочи икономистът.

„ Те вярно се насочват към тази ниша, тъй като тя е неуплътнена политически, доколкото единствено Българска социалистическа партия се свързва с лявото политическо пространство у нас. Дори лявата като изяви Има Такъв Народ беше прокламирана от водача й Трифонов като дясна партия. Истината у нас е, че има всеобща беднотия. Масово гласоподаване и приемането на огромен избирателен резултат може да бъде реализирано по-скоро от бедните хора, в сравнение с от междинната класа, която е относително дребна в България. Като маркетинг доста добре са се насочили. "

„ Така влязоха в обувките по-скоро на ляво мислещите хора. Те може като генезис, метод на изява и планове ненапълно да съответстват с Демократична България, да кажем, само че в същото време си дават ясна сметка, че целят по-друг вид електорат от този на „ Демократична България ", добави Евгений Кънев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР