Кирил Петков и Асен Василев създадоха в това правителство нов

...
Кирил Петков и Асен Василев създадоха в това правителство нов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид корупционни схеми

„ Кирил Петков и Асен Василев сътвориха в това държавно управление нов тип корупционни схеми. Ако двамата се пробват да си играят на цитати от „ Илиада ” за Троянската война, желая единствено да им припомня по какъв начин приключва тя и по какъв начин гърците срутват Троя със земята. Тук идва другият въпрос – коя го играе хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Менелай в цялата тяхна метафора “, разяснява пред Нова телевизия Тошко Йорданов от „ ИТН “.

По думите му Има Такъв Народ е единствената партия, която е посочила лицемерието в Народното събрание.

„ Що се отнася до репликите, които ръсят за идващия кабинет, първо, дано минат изборите, второ, да забележим дали въобще ще може да се сформира нещо без Има Такъв Народ. Трето, всички приказват против нас. Задайте си въпроса за какво – тъй като сме единствените, които споделяме какво се случва вътре и демонстрираме лицемерието “, добави Йорданов.

Той добави, че когато Има Такъв Народ са били първа политическа мощ, не са срещнали поддръжка.

„ Казахме, че ще съблюдаваме съдружното съглашение, спазихме го. Нарушиха го Политическа партия. В идващия кабинет, в случай че има задоволително рационални обединения за сформиране на кабинет, естествено ще участваме ”, сподели още Йорданов.

По думите му е допустимо „ ИТН ” да е съпротива в новия парламент.

„ Обективно видяно сътрудници може да сме единствено с Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, колкото и да не ни се желае “, уточни още той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР