„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове

...
„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове
Коментари Харесай

Проданов от БСП: Петков и Василев са говорили и с наши структури и членове в цялата страна

„ Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в Българска социалистическа партия са мъдри и правилни хора. Не считам, че тези хора ще реализиран някакъв триумф. Това, което виждаме като съобщи, е, че тези хора са по-скоро десни”, съобщи пред Нова телевизия Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

„ При нас няма ревнивост. Идеята е, че желаеме да има открити взаимоотношения сред Българска социалистическа партия и президентската институция. Преди 5 години декларирахме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото правилно отношение”, уточни Проданов.

И добави, че преди от партията да осведомят обществото за тази информация, са се обърнали към Румен Радев.

Според левицата някогашният член на Българска социалистическа партия и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на протичащите се неща, само че те били зад тила на президента.

„ За всяка политическа групировка е значимо да печели своите гласове, гласоподаватели, подръжници и членове въз основата на политически послания, а не посредством пари. Това, което чух от „ Екогласност”. Ако това е новият морал, който следващите спасители ще ни оферират. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, сподели още политикът от столетницата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР