Кирил Петков и Асен Василев са отрязали ДБ за общо

...
Кирил Петков и Асен Василев са отрязали ДБ за общо
Коментари Харесай

Кирил и Асен отрязаха Христо Иванов за общо явяване на изборите

Кирил Петков и Асен Василев са отрязали Демократична България за общо явяване на идните избори, потвърдиха за Lupa.bg политици от десния набор. От една страна, се твърди, че отиващата си от ръководството партия се измъкнала с обяснението, че двете политически сили поотделно ще завоюват повече гласове и е по-добре да има следизборен съюз след разпределянето в Народното събрание.

Десебари обаче разкриха, че Политическа партия въобще не са възнамерявали диалози с ген. Атанасов, а на Христо Иванов непосредствено са отказали. „ Просто не желаят да си губят времето, задоволително им е напечено в този момент.”, споделиха тъмносини.

В същото време обаче настроенията в десните редици не са за взаимно явяване. Повечето костовисти въобще не желаят да се вливат и претопяват от огромната партия и не желаят да работят за Политическа партия.

Да се закриваме и да ставаме гласоподаватели на смяната с изключение на, иронични са десните хора.

Тъмносините са ядосани на Политическа партия, че им лиши завоюваната с доста старания територия и са обрали лаври, които не заслужават, по тази причина и не желаят да вливат спомагателна сила на ръководещата още няколко дни партия.

Тази позиция е дружно с риска, че резултатите на Демократична България при независимо явяване на предварителен избор няма да са изключително окуражаващи. Засега социологията им дава сред 4 и 7 %.

В същото време не са малко политиците, които са уверени, че единствено взаимното явяване към евроатлантическата посока може да докара до оптимални резултати на сегашните съдружни сътрудници.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР