Кирил Петков и Асен Василев преговарят с няколко партии за

...
Кирил Петков и Асен Василев преговарят с няколко партии за
Коментари Харесай

Лице на Кирил Петков и Асен Василев каза с каква коалиция ще...

Кирил Петков и Асен Василев договарят с няколко партии за мандатоносители за идните парламентарни избори, само че държат те да одобряват името " Промяната продължава " на бъдещата образувана коалиция. Това изясни пред Би Ти Ви Калина Константинова, която е едно от младите лица във групировката на двамата харвардци.

Тя беше част от екипа на Кирил Петков в Министерството на стопанската система, приключила е стопанска система в Колеж Бард в Ню Йорк и магистърска степен по Устойчиво развиване в Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки.

Константинова изясни, че познава Кирил Петков от 15 години, тъй като брат й е взел участие в харвардските курсове, проведени от двамата някогашни служебни министри. Тя удостовери, че измежду главните правила на новата групировка е в листата й да няма партийни номади, които са сменили повече от една политическа мощ.

Дамата обаче не разяснява по какъв начин гледа на политическата биография на водача на " Волт " Настимир Ананиев, някогашен народен представител от Реформаторския блок, споменаван като един от вероятните мандатоносители.

Всички задания, които бяхме стартирали, не са за няколко месеца. Решихме, че в случай че желаеме да се случи смяната, която стартирахме, би трябвало да продължим да работим за това – в политически план, сподели още Константинова. Без да се подвигат налозите, без да се усилват задълженията, събираните от налози средства да се разходват по този начин, че да има по-добър обществен живот – повече за пенсионерите, по-добро обучение и опазване на здравето. Държавата би трябвало да се махне от пътя на бизнеса, с цел да си прави работата, изясни Константинова какво значи с десни принадлежности да се реализират леви цели.

Нашите задания бяха разграничени в две сфери – преди всичко, какво се случва и какви са проблемите, а на второ – по какъв начин настройваш инструментите за работа по стратегическа визия, изясни Константинова каква е била ролята ѝ като заместител на Кирил Петков, до момента в който той беше длъжностен стопански министър.

Константинова отхвърли „ Продължаваме промяната” да е президентска партия и изясни, че няма визия по кое време Петков и Василев са уведомили Румен Радев за своя политически план.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР