Кирил Петков и Асен Василев не трябва да участват под

...
Кирил Петков и Асен Василев не трябва да участват под
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ трябва да приобщят и ДПС, за да имат секундант в НС 

Кирил Петков и Асен Василев не би трябвало да вземат участие под никаква форма в една бъдеща коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " политическият анализатор Нидал Алгафари.

" Не би трябвало да вземат участие, тъй като ще стане огромен скандал и ще дадат още по-голяма мощ на извънредно радикалните срещу политическата система в България. Без тях е напълно възможно, тъй като могат да се намерят задоволително кадърни, мъдри и умни хора и в ПП-ДБ и в ГЕРБ-СДС, както и в Движение за права и свободи, с цел да издърпат страната от тази кал, в която затъваме от ден на ден и повече. " Продължаваме промяната " са шляпащи политици, които изтеглиха късата съчка ", разяснява Алгафари.

Според него единственият вариант е договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да бъдат размразени, само че държавното управление да бъде равнопропорционално, т.е. въздействието да бъде разпределено по равно на всяка една от обединенията в Народно събрание.

По думите му ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би трябвало да приобщят и Движение за права и свободи, с цел да имат гаранция и секундант в Народното събрание сред двете обединения, с цел да не се случи нещо сходно на това, което чухме от изтеклия запис от Националния съвет на " Продължаваме промяната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР