Кирил Петков говори едно и също през тези 2 години,

...
Кирил Петков говори едно и също през тези 2 години,
Коментари Харесай

Паргов: Свидетели сме на политическо падение и опити за надхитряване

„ Кирил Петков приказва едно и също през тези 2 години, че всичко е порочно, скапано и в този момент би трябвало да се оправя като рецептата са Политическа партия. Тази сглобка потегли с отвращение и гадност, напук и няма по какъв начин да не приключи по този метод.

Всички чакаха ротацията. В момента ставаме очевидци на едно огромно политическо проваляне “, съобщи в студиото на „ Челюсти “ по Нова телевизия ръководителят на СИНПИ Калоян Паргов. По думите му Кирил Петков е ядосан и безреден.

„ Ставаме очевидци на политическо проваляне. Наблюдаваме опит за надхитряване, тъй като в събота стана ясно, че изникват нови и нови и ГЕРБ споделят „ баста “. Андрешковщината би трябвало да бъде изчегъртана от политиката “, разяснява той.

По думите на Паргов лявото политическо пространство има потребност да осмисли няколко неща  „ Механичният общ брой няма да даде първокласен резултат. Българска социалистическа партия би трябвало да си отговори какво се случи през тези 35 години. Дали партията работи ката социалистическа. За страдание без това Българска социалистическа партия не може да продължи напред, персоналните смени няма да доведат до качествена смяна.

Докато Българска социалистическа партия съществува, без значение дали е паднала на 7,8, 9%, какъвто и индивид да опита да се нарежда в ляво, това не може да се случи. Дори в този момент със спад в доверието се оказва, че други събекти взимат 1, 2 %. Разговорът в ляво би трябвало да е сериозен и бездънен, осмислен “, разясни Паргов.

„ България има потребност от двуполюсен модел, а не от този многополюсен тюрлюгювеч от доста нароили се партии. Политическият модел се срина, аз съм привържаник на чисто ляво, чисто дясно и център – който ролята играе от Движение за права и свободи. Този модел е потребен на България “, безапелационен беше ръководителят на СИНПИ.

Паргов обясни, че при длъжностен кабинет по новите правила определения за министър председател отива с директория с оферти за министри при Радев и президентът може да издаде или не: 

„ Ако това не стане, тогава претендентът за министър-председателя отива в Народно събрание и се избира както се избира постоянен кабинет. Тогава ще стане забавно кой ще поддържа това държавно управление “, добави Паргов. Според него президентът ще избегне да носи отговорност, защото това не му е нужно. Радев ще стои като наблюдаващ и ще се любува на обстановката, предвижда Паргов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР