Кирил Петков е използвал службите за лична употреба.Това заяви в

...
Кирил Петков е използвал службите за лична употреба.Това заяви в
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Кирил Петков е използвал службите за лична изгода

Кирил Петков е употребявал службите за персонална приложимост.

Това съобщи в предаването „ На фокус” по Нова телевизия водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ От петъчното съвещание на Народно събрание стана ясно, че има двама души, които се крият по тематиката. Казват се Кирил Петков и Асен Василев. Те бяха длъжни да участват на петъчния блиц надзор. Но предната вечер в Народно събрание бяха службите за сигурност и Министерство на външните работи. Имаше 4-5 души, които са участвали на един съвет при министър-председателя, за който всички приказват. Службите споделиха доста тревожни неща по адрес на Кирил Петков. За да не излезе от мен класифицирана информация, ще обобщя тематиката по този начин: Тази тематика Кирил Петков я е използвал, както и службите за персонална приложимост, за персонална изгода”, съобщи той, коментрирайки ескпулсирането на съветските дипломати.

По думите му никой не е опровергал това мнение на Председателския съвет.

" Всеки посланик, който работи срещу националните ползи, би трябвало да бъде изпъден от България без значение дали е от Русия. След като е осъществен един акт, без значение кой е сложил ултиматум, не ги одобряваме. Никой няма право. Другата страна на въпроса е кой и дали в границите на закона е извървял този път и с каква цел. "

" Има и сигнали до прокуратурата за Кирил Петков - и за златните паспорти. "

Президентът би трябвало да свика КСНС, без значение че Кирил Петков е в оставка.

Ако вредят на националните ползи на България, отговори Карадайъ на въпрос по какъв начин ще реагира придвижването, в случай че изгонят 70 турски дипломати на следващия ден.

Дали ще успее, ще забележим, само че явлението в последния месец е доста забавно. Според тях е вярно да се купуват народни представители като на битпазар, изясни ръководителят на Движение за права и свободи във връзка проектокабинета на Асен Василев.

Липсата на нормалност и разговор е огромният проблем в нашата политика в последното държавно управление или последната една година. Като се изключи държавното управление на Пламен Орешарски в последните 12 години Движение за права и свободи е било в съпротива.

Кирил Петков и Асен Василев са проксита или аватари на Иво Прокопиев, сподели още Карадайъ.

Най-нормалното е в тази ситуацияда се отиде на избори, само че всички да отидат с цели за бъдещето на страната, а не с опълчване и ненавист.

Делян Пеевски е част от Движение за права и свободи, добави водачът на Движение за права и свободи.

По въпроса за премахването на обект до летните сараи в Росенец, Карадайъ съобщи: " Фирмата, която е сложила преместваем обект на мястото на монолитна постройка, която е купила от " Лукойл ", го е премахнала. На мястото на тази монолитна постройка е сложена сглобяема къща. Тази тематика ми замязва на това преди 13 година Моделът не е друг на " Промяната " и на ГЕРБ. Тогава отстраниха едно барбекю, беше огромна сензация за цялата страна.

Копи и пейст модел. Казваме за тези, които приказват, че са смяна, те са смяна в продължение на същия модел на ГЕРБ, само че в по-лоша посока. "

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР