Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е ...

Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е

Ваня Григорова: Кирил Петков е излъгал в декларацията си, но има и по-притеснителна лъжа

" Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е обективна в тази си част, не е тематика . Много закони са несправедливи, само че редът в обществото се поддържа от спазването им. И от смяната им в по-праведна посока.

За мен е доста по-притеснително това, че е излъгал, че той е платил акцията по спасяването на алпиниста Боян Петров. И че си е правил и не престава да прави PR от това " , написа икономическият консултант на Кодекс на труда Подкрепа.
 Методи Лалов: Решението на  Конституционен съд  за гражданството на Кирил Петков е юридически  вярно  Методи Лалов: Решението на Конституционен съд за гражданството на Кирил Петков е юридически вярно
" Едно вярно от юридическа позиция решаване на Конституционния съд " , счита някогашният ръководител на Софийския областен съд Методи Ла...

" Празните, популистки приказки по време на министерстването му са някак по-обичайни и, за жалост , към този момент по- допустими от злоупотребата със гибелта на един човек.

Лъжовните им облици не са вест за хората, които в действителност слушат какво приказват . Но! Тяхната коалицийка е вярата за сформиране на държавно управление , а то ни би трябвало . За година-две. Или колкото е нужно на тоя народ да си построи реална опция . Ако изобщо в миналото го направи... "

Източник: actualno.com