Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е

...
Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Кирил Петков е излъгал в декларацията си, но има и по-притеснителна лъжа

" Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е обективна в тази си част, не е тематика. Много закони са несправедливи, само че редът в обществото се поддържа от спазването им. И от смяната им в по-праведна посока.

За мен е доста по-притеснително това, че е излъгал, че той е платил акцията по спасяването на алпиниста Боян Петров. И че си е правил и продължава да прави PR от това ", написа икономическият консултант на КТ Подкрепа.
 Методи Лалов: Решението на Конституционен съд за поданството на Кирил Петков е юридически вярно Методи Лалов: Решението на Конституционен съд за поданството на Кирил Петков е юридически вярно
" Едно вярно от юридическа позиция решение на Конституционния съд ", счита някогашният ръководител на Софийския областен съд Методи Ла...

" Празните, популистки приказки по време на министерстването му са някак по-обичайни и, за жалост, към този момент по-приемливи от злоупотребата със гибелта на един човек.

Лъжовните им облици не са вест за хората, които в действителност слушат какво приказват. Но! Тяхната коалицийка е вярата за сформиране на държавно управление, а то ни би трябвало. За година-две. Или колкото е нужно на тоя народ да си построи същинска опция. Ако изобщо в миналото го направи... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР