Кирил Петков е изключително горд с евакуирането на 190 българи

...
Кирил Петков е изключително горд с евакуирането на 190 българи
Коментари Харесай

Екатерина Захариева обвини Кирил Петков, че лъже и манипулира за акцията по издирването на алпиниста Боян Петров

Кирил Петков е извънредно горделив с евакуирането на 190 българи от Киев в последния миг. Това стана ясно от изявлението му от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за промяна на военния министър, написа Tribune.

Премиерът разгласи, че са „ изнесли “ 190 индивида и това е триумф, тъй като преди години страната отказала да заплати за 7 минути полет за издирването на Боян Петров. Бившият министър на външните работи Екатерина Захариева очевидно се разстрои от изказванието и съобщи, че страната е била решена на заплати всичко належащо.

„ Аз мълчах доста време, партньорката на господин Петров също. С години. Наистина нямам думи. Много пъти се чувах с вас тогава. Всички знаем какво се случи, жена му знае. Дипломатите в министерството знаят. Хубаво е, че сте си го поставили в CV-то. Но неистини и операции от тази естрада не съм очаквала. Да говорите, че вие сте организирали всичко, просто не е правилно “, възмути се Захариева.

Радослава Ненова от дълго време уличи в неистина Кирил Петков, който се кичи с лаври за избавителната интервенция по избавяне на починалия планинар. Според версията на Кирил Петков той носи всички заслуги за издирването на Петров в Хималаите.

Ето какво написа буквално тя преди месеци:

„ Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото тъй като беше мощно политическа акция, а те не са имали властта да създадат нещо и не е редно и почтено по отношение на същинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират неистини. Няма по какъв начин да съм в неточност защото сметката за избавителната акция платих аз. Има си документи за всичко надлежно няма потребност да е моята дума с/у на някой почтен думата “, написа брачната половинка на починалия Боян Петров.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР