Кирил Петков е говорил с наши депутати. Знам със сигурност

...
Кирил Петков е говорил с наши депутати. Знам със сигурност
Коментари Харесай

Първият бомбен депутат от ИТН – съименник на Киро

Кирил Петков е приказвал с наши депутати. Знам сигурно за трима. Не мога да подсигурявам за нито един човек на света по какъв начин ще постъпи в стресова обстановка. Но ние сме тук за идея, а не с цел да ни купуват един по един. Може някъде да има изменник. Но те постоянно умират първи. Освен това, позорът, който ще си лепне на челото, си е негов избор.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йораданов на брифинг в Народното събрание.

Той назова министър-председателя „ Татяна Дончева в панталон ”.

Йорданов разяснява и тематиката за реформта в КПКОНПИ.

Споделихме, че Комисията не би трябвало да се трансформира в следващата бухалка на към този момент новата власт. Този закон за КПКОНПИ е концепция на Реформаторския блок и Христо Иванов. Така че виждате същата групичка какъв отпадък сътвориха, от който сега страдаме всички. Същите тези в този момент оферират нов отпадък, съобщи Йораданов.

Според него Политическа партия и Кирил Петков желаят „собствен Гешев, което е също толкоз аморално, колкото това, което направиха ГЕРБ и ДПС“.

Малки фюрерчета! Петков искаше тъкмо това – сподели: Шефовете на ДАНС не са мои, а са на президента и на мен ми би трябвало проверяващ орган и прокуратура, сподели Йорданов.

Междувременно стана ясно кой е бомбеният Има Такъв Народ народен представител от Кирил Петков.

Това е съименникът му Кирил Симеонов.

Получих позвъняване от Кирил Петков с молба да се забележим. Срещнахме се. Не ми е предложил постове, нито пари, просто поговорихме. Каза ми да си премисля позицията, да не хвърляме страната в безпорядък, призна Симеонов. По думите му срещата се е провела в „ някаква лаборатория ” на Кирил Петков.

След това Симеонов споделил на Тошко Иванов, Любомир Каримански и Ива Митева. Казал им обаче, откакто се е срещнал с Петков.

Отидох на срещата, с цел да видя какво става, с цел да схвана стратегически какво се получава там, какво желае да каже, сподели Симеонов.

Нищо не му отговорих, споделих му, че благодаря за диалога и си отидох. По никакъв метод не се е опитвал да ме стимулира. Каза, че желае да вкара страната в правия път, сподели Симеонов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР