Кирил Петков е договарял комисия за Радостин Василев с ДПС,

...
Кирил Петков е договарял комисия за Радостин Василев с ДПС,
Коментари Харесай

Петков договарял комисия за Радостин Василев с ДПС

Кирил Петков е договарял комисия за Радостин Василев с Движение за права и свободи, разясниха източници от Народното събрание на Tribune.bg. Според тях в началото никоя партия не е желала Комисията за младежта и спорта. Спортната комисия била разпределена за Движение за права и свободи. Тогава внезапно Кирил Петков почнал да търси контакт с водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Въпреки опитите обаче не се стига до договаряне.

Днес пред БТВ депутатът от Движение за права и свободи Станислав Анастасов разкри, че има чат във връзка сформирането на комисиите сред обособените парламентарни групи, в който учасва и Кирил Петков. Анастасов разкри, че в случай че съпредседателят на Политическа партия пожела е да си покаже телефона ще стане ясно, че от „ Промяната “ не са желали да оглавяват Комисията за младежта и спорта.  

Запитан за въпросният чат от кореспондент на Tribune, Анастасов отхвърли коментар.

Александър Ненков от ГЕРБ бе сбит и съобщи, че Политическа партия търсят провокация, а комисията може да заседава без определен ръководител, като се управлява от гласуваните заместник-председатели.

Иван Петков от Българска социалистическа партия посочи за Tribune.bg, че политическото управление на ПГ на Българска социалистическа партия е взело решение да се поддържа кандидатурата на Политическа партия в спортна и земеделска комисия. Депутатът посочи, че той и сътрудниците му не са осведомени кой крив, кой прав в разногласието на Радостин Василев с Весела Лечева, само че последната не можела да приказва от името на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР