Кирил Петков е добре, казаха за БТА от пресцентъра на

...
Кирил Петков е добре, казаха за БТА от пресцентъра на
Коментари Харесай

Кирил Петков катастрофира край Варна с кола на НСО


Кирил Петков е добре, споделиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Политическа партия. Пострадал е водачът на НСО, както и двама души от другия автомобил.  

В края на март другият съпресдедател на Политическа партия Асен Василев взе участие във верижна злополука с три коли на автомагистрала " Тракия ". Пътното произшествие тогава стана към 40-ия км от аутобана в посока Бургас. Блъснали са се три автомобила, като в междинната кола е бил и Василев, който не пострада, единствено по автомобила имаше вреди. Други ранени при случая също нямаше, по тази причина и на мястото на случая не бе викан екип на Спешна помощ. 

В края на май предходната година в злополука взе участие и съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. Депутатът не беше зад кормилото на парламентарния автомобил, - управляваше го длъжностен водач. Инцидентът стана в Русенско, като ударът беше бил сред колата на Атанас Атанасов и камион. Политикът не беше потърпевш.

Година по-рано кола на НСО - част от кортежа на президента Румен Радев, беше ударена от камион в Пловдив. Автомобилът е бил първият от кортежа и се е движил пред президентския. Ранени бяха гард от НСО и лекарят на президента.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР