Кирил Петков даде на президента папка с имената на министрите,

...
Кирил Петков даде на президента папка с имената на министрите,
Коментари Харесай

Радев връчи мандата на новия премиер Кирил Петков с три заръ...

Кирил Петков даде на президента директория с имената на министрите, които ще бъдат показани в 13 ч. през днешния ден в Народното събрание, а в понеделник – гласувани от депутатите

Върху вас и партиите сътрудници в обединението пада отговорността да реформирате порочния модел на ръководство, да се справите с корупцията и беззаконието. Това съобщи президентът Румен Радев на бъдещия министър председател Кирил Петков, връчвайки му мандата за сформиране на държавно управление.

Петков, заместниците му в новия кабинет Асен Василев и Калина Константинова, дружно с шефа на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров, отидоха на „ Дондуков” 2, с цел да получат досието с проучвателния мандат.

Петков съобщи, че е подготвен с кабинета и незабавно върна на Радев друга директория с министрите. Те ще бъдат показани в 13 ч. през днешния ден в Народното събрание, а в понеделник – гласувани от депутатите.

Вие започнахте смяната, време е да довършим работата дружно и до дъно. Идвайки насам, една гражданка ми сподели: Вие ни накарахте да повярваме още веднъж. Време е след 30 година българският народ да почувства, че управниците се грижат за него, съобщи Петков на Радев.


От 13 часа през днешния ден в постройката на Народното събрание той ще показа публично пред медиите състава на новия Министерски съвет.

Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР