Кирил Петков да види кога е първият полет за Канада

...
Кирил Петков да види кога е първият полет за Канада
Коментари Харесай

Александър Сиди: Българският народ ще попречи на отмяна на ветото спрямо Северна Македония

Кирил Петков да види по кое време е първият полет за Канада и да си върви там, тъй като очевидно България не е неговата татковина, а ние имаме една татковина – България!
Премиерът се е надрусал със суровия тиквен къс с чия на жена му и приказва нелепости: „ За първи път Европейски Съюз приказва с нас по този метод, ние приказваме в един глас с Европейски Съюз. “ Очевидно е от това изречение, че ние живеем в два разнообразни паралелни свята. Той не схваща, че българският народ не желае да се подвига ветото по отношение на Македония. Разбирам, че има напън върху него, само че не ме интересува.

Това съобщи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в предаването „ “ за „ “.

Опорката, че влизайки Северна Македония в Европейски Съюз ще се спре съветското въздействие, е очевидно, че някой на Запад признава, че в Македония има огромно съветско въздействие. Само, че по този начин някой признава, че е влезнала страна в НАТО, в която има съветско въздействие. Срещата на Вархели с Петков е част от огромния напън по отношение на България за ветото, сподели Сиди.

Ние дружно би трябвало да разбираем на Македония няколко простички неща – съблюдаване на Договора от 2017 година, без език на омразата, историческата истина да просъществува, да се отстранен антибългарските „ обстоятелства “ от учебниците им по история, регистриране на българското малцинство в Конституцията. Едва тогава може да си приказваме за повдигане на ветото, безапелационен е Сиди.

Преброяването в РСМ

Нали не имаме вяра, че в Македония има 3 хиляди българи? Това е статистика, извадена от Държавен цех за статистика в Македония, създадена като подправена вест. Самите албанци споделят, че българите са третият етнос там след техния и тези, които се самоопределят като македонци. Тази статистика е част от говора на омразата. Когато кажеш, че си българин в Македония – това основава проблеми. За да бъде гъвкава администрацията в РСМ, то има квоти за другите етноси – за българите обаче няма такава квота. Това е реалност, който няма по какъв начин да докара до мотивация в хората да се самоопределят като българи, тъй като само и единствено ще им донесе проблеми, сподели Александър Сиди и добави:

Нашите предшественици не са загивали във войните за национално обединяване или Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание като правоприемник на Александър Македонски и коня му Буцефал, а като българин. Това, че някой е решил в този момент да сменя етническия си профил – си е негова работа, само че до 1944 година обаче дядо му не е бил марсианец, а е бил българин!

Гоце Делчев самичък е самоопределил себе си като българин, а в този момент скопските управляващи го назовават като един от огромните македонски революционери. „ Мизия, Тракия, Македония! “ са част от неделимото българско Отечество!

Европа е континент, в който има хилядолетни народи, прелестно е да живеем дружно, само че би трябвало да си пазим разнообразието. Европа е континент на исторически наслагвания и групи, би трябвало да бъде непокътнато това – би трябвало да се развива Европа на отечествата, в общ европейски пазар и правила. Всяка една нация има право на своя просвета и метод на развиване, като част от Европейски Съюз, показа Сиди още по тематиката за мястото на Европейски Съюз в тематиката „ Македония “.

Българският народ ще попречи на анулация на ветото по отношение на Северна Македония. Историята е показвала, че народът ни скача като един, когато приказваме за Македония. Да, в този момент няма да скочим с оръжие, тъй като сме в 21 век, само че ще намерим различен либерален метод. Този, който си разреши да потъпче българския народен интерес в Македония, ще бъде свален не със снежни топки, а с камъни! И аз му предлагам на този човек да чете история и му предлагам да види по кое време е първият полет за Канада, да се качи и да си върви в Канада, тъй като очевидно има друга татковина, а ние друга татковина нямаме – единствено България ни е! Няма да оставим някой да се гаври с единствената ни татковина, изрично съобщи Александър Сиди и добави:

Вярвам в тези 80%, които изрично не желаят да бъде вдигнато ветото по отношение на районен съд Македония, до момента в който тя не се ревизира. Вярвам в тези хора, които имат вяра и милеят за българските си полезности. Вярвам в тези хора, които ще изгонят всеки един, който се пробва да се гаври с българския народен интерес.

Исторически видяно това няма да е първият министър-председател, който ще бъде изпъден от властта поради Македония. Има даже един, който е погубен. В 21 век сме нека не стигнем до там, има демократични способи, по които да свалим този човек от власт, сподели Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР