Кирил Петков бе добре използван (с негово знание и воля)

...
Кирил Петков бе добре използван (с негово знание и воля)
Коментари Харесай

Кирил Петков бе добре използван за прокарване на интереси на друга държава

Кирил Петков бе добре употребен (с негово познание и воля) за пробутване на ползи на друга страна. Някои от тези ползи може и да са съвпадали с българските, само че други изрично ги погазваха.

Петков и Политическа партия са „План А“, който включваше времеви събития като войната в Украйна, допускането на РСМ до договаряния за участие в Европейски Съюз и някои други неща на по-заден ред. „План А“ е пред неуспех, идеологически привършен е, а най-чувствителният знак за това е националната „любов“. Затово е задействан (от същото място в София) „План Б“, който публично стартира с едно уволняване. Но за „Б“ ще пиша по-подробно напред във времето с образци и причини. Още е рано.

Посоката е предварителни избори. Дали ще са при започване на лятото, или късната есен, зависи от разнообразни по естество фактори и събития. Но преди тях най-важното, което би трябвало да се направи, са промени в Избирателния кодекс, които да регламентират машинното гласоподаване и гласуването с бюлетини на равни начала. Ако не желаеме още веднъж някое посолство да ни назначи кабинет.

Стоян Тончев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР