Кирил Петков, Асен Василев и съмишлениците им представиха идеите си

...
Кирил Петков, Асен Василев и съмишлениците им представиха идеите си
Коментари Харесай

Вижте лицата на Продължаваме промяната ВИДЕО

Кирил Петков, Асен Василев и съидейниците им показаха концепциите си за бъдещо присъединяване в политическия живот на страната. Политическият им план се споделя " Продължаваме промяната ".

Всички, които ще вземат участие в плана на Василев и Петков, ще подпишат контракт за честност, с цел да подсигуряват, че нямат скрити финанси, посочи Кирил Петков. Хората, с които двамата се обкръжават, би трябвало да имат добра кариера отвън политиката, да не са били допълнително от една партия, да нямат кавги, които не могат да се ревизират.

Спиране на корупцията и кражбите, освобождение на дребния и междинния бизнес по този начин, че да работят умерено, привличане на вложения и благоденствието да се разпределя по-справедливо - това са задачите, които ще следват.

В развой на диалози сме с 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, съобщи Василев. Той предвижда, че идващото държавно управление на България ще е съдружно. А Петков още веднъж разясни, че не вършат президентска партия и нямат общо с президента Румен Радев.

Асен Василев направи прочувствено послание. Той съобщи, че 10 години от живота му са минали в чужбина, само че в България му харесва най-вече. Идеята да взе участие в изборите се зародила в последните месеци.

Попитани кое е най-важното им качество, което ги отличава от другите - Петков отговори красноречиво. " Не ни е боязън, просто не ни е боязън ".

В идващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, съобщи още някогашният длъжностен министър на стопанската система.

Никой от нашия екип не е дал право на други хора да приказва от наше име, акцентира Петков и изясни че страниците им във Facebook са подложени на офанзива.

По-рано, когато Кирил Петков разгласи, че с Асен Василев ще вземат участие в изборите, той изясни какви са вижданията им: " Ние имаме вяра на десни принадлежности, които да реализират леви цели ".

Имената, с които двамата ще се обкръжат са: Деница Симеонова, магистър инженер, която в последните 5 години работи за развиването на предприемаческата среда в България. В момента е обществен бизнесмен. Яна Балникова е от екипа на Министерство на стопанската система. Калина Константинова беше заместник-министър в министерството. Даниел Лорел, ръководител на Комисията по бистрота в Министерство на стопанската система.

Петков и Василев разкриха, че са имунизирани и приканиха всички, които към момента не са се имунизирали, да го създадат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР