Кирил Петков, Асен Василев и най-верните им хора продължават да

...
Кирил Петков, Асен Василев и най-верните им хора продължават да
Коментари Харесай

Лена Бориславова, Асен Василев и Настимир Ананиев се глезят в 5-звездния "Кемпински" в Банско! ДАНС, НСО и полицията буквално са окупирали хотела заради прищевките на "Промяната"

Кирил Петков, Асен Василев и най-верните им хора не престават да се радват на супер лукса в 5-звездния хотел " Кемпински " в Банско. За това алармират други посетители на хотела, които изпратиха и фотоси в ИА ПИК на част от компанията. Празненствата в 5-звездното украшение в Банско не престават и през днешния ден.

 Асен Василев Асен Василев Източник: ПИК
От изпратените фотоси се вижда, че в хотела от дълго време към този момент са се настанили Асен Василев, Лена Бориславова, Настимир Ананиев, както и съвсем всички други депутати от " Промяната ". Компанията беше видяна още от сутринта в хотела, както всички са в очакване за идването и на премиера в оставка Кирил Петков.

 Лена Бориславова и Мирослав Иванов Лена Бориславова и Мирослав Иванов
Докато чакаше другия си обичан мъж, Лена прекарва по-голямата част от времето с формалното си гадже - ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов. Двамата са снимани от посетители на хотела край басейна. И до момента в който съвсем от самото начало Иванов се взираше в телефона си, Бориславова беше обърнала глава на другата страна, явно и тя в очакване на Кирил Петков.

 Асен Василев` Асен Василев`
Гости на хотела разкриват, че появяването на министрите и депутатите на " Продължаваме промяната " е била придружена и със свиреп ограничения за сигурност. " Кемпински " е безусловно окупиран от чиновници на ДАНС, полицията и НСО. Хора от Националната работа за защита даже са поели контрола върху пулта с камерите за видеонаблюдение, а чиновниците на хотела са били принудени да оставят всичките си телефони в стаята на шефа.

 Настимир Ананиев Настимир Ананиев Източник: ПИК
Драконовските ограничения за сигурност били взети от терзание, че някой може да снима бурните празненства и богатите софри, които били планувани като част от визитата на " Промяната ". Което за следващ път слага въпроса кой заплаща целия този харч?

Въпреки че надали за някого ще бъде изненада отговорът. При всички положения това е страната. Дали с пари на Министерски съвет или с пари от партийната дотация, гуляят на Киро, Асен и компания най-после ще е за сметка на българина, който се чуди по какъв начин да върже двата края.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР