Кирил Милом се надява Мохамадхади Сарави (Иран) да го изтегли

...
Кирил Милом се надява Мохамадхади Сарави (Иран) да го изтегли
Коментари Харесай

Кирил Милов загуби от инаренц, надява се на репешаж за бронз...

Кирил Милом се надява Мохамадхади Сарави (Иран) да го изтегли на репешажите за трето място, откакто загуби дуела с него с 6:0.

Милов позволи избутване от кръга при започване на битката и загуби още една точка при започване на партера, след което Сарави го придвижи за 4:0. Иранецът добави още две точки при започване на втората част, с което Милов загуби правото на сутерен и отстъпи с крайното 0:6.

" В първата битка подходих добре и излъгах съперника, само че във втората тактиката не сработи, сподели МИлов след срещата. - Допуснах неточност първоначално, избута ме и се накъса битката. След това ме държаха много време в сутерен и се отпуснах. Няма оправдания. Не е бил моят ден, по този начин се е случило. Надявам се той да победи, с цел да имам късмет да се боря за бронз. Ако загуби, присъединяване ми завършва ", добави Милов.

По-късно през днешния ден Сарави ще се бори на полуфинал против олимпийския първенец от Рио 2016 Артур Алексанян (Армения). Победа за иранеца ще изтегли Милов за репешажите за бронз.

По-рано през днешния ден Айк Мнацаканян (77 кг) и Мими Христова (68 кг) отстъпиха на осминафиналите надлежно в класическия жанр и дами.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР