Кирил Клейменов, ръководител на дирекция „Информационни програми“ на Първи канал,

...
Кирил Клейменов, ръководител на дирекция „Информационни програми“ на Първи канал,
Коментари Харесай

РЕАКЦИЯ: „Первий канал“ с първи коментар по случая с Овсянникова: Обвиниха я в предателство

Кирил Клейменов, началник на дирекция „ Информационни стратегии “ на Първи канал, упрекна в изменничество някогашната служителка на канала Марина Овсяникова, която се появи онлайн с антивоенен афиш по време на лъчение на емисия „ Новини “. Той направи такова изказване в ефира на неделното последно издание на новините на 20 март.

Клейменов загатна, че акцията е планувана, заявявайки, че " няколко минути " след появяването ѝ, че в уеб страниците на западните медии се популяризират фрагменти на Овсяникова, а юристът я чака на входа на телевизионния център.

Според Клейменов малко преди акцията Овсяникова е разговаряла по телефона със чиновник на " британското посолство ". Откъде е получил тази информация, Клейменов не прецизира.

Емоционалният изблик е едно, само че измяната е друго. И когато човек съобщи страната си и в това време всички нас, хората, с които е работил един до друг близо 20 години, предава хладно, благоразумно, против твърдо контрактуван бонус <...> Предателството постоянно е персонален избор на човек, не можеш да го спасиш, както знаеш. Но е належащо да се назовават ​​нещата с имената им. И в края на краищата, в случай че известна постъпка за 30 сребърника се наричаше изблик на душата, разбирате ли, международната история щеше да върви по друг метод.

В телеграмния канал, избран като публична страница на Марина Овсяникова, се появи коментар на думите на Клейменов: „ Нито дума истина! Нито дума!!! Срам ме е, че работих с вас!!! "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР