Кирил или не е добре, или трябва да бъде арестуван,

...
Кирил или не е добре, или трябва да бъде арестуван,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Кирил или не е добре, или трябва да бъде арестуван – той застрашава националната сигурност

Кирил или не е добре, или би трябвало да бъде задържан, той заплашва националната сигурност. Това сподели някогашният министър на културата Вежди Рашидов в изявление за „ Bulgaria ON AIR “.

„ Да не забравяме, че съветският народ е друг от Путин. Когато ти не си основал опция на своя народ, нямаш право да се отказваш от това, даже и да не го искаш. В момента бизнесът е пред банкрут, в случай че няма газ. Децата, които стачкуват, нямало да се къпят, щели да въшлясат. Останалите 8 милиона желаят да се къпят. Мен ме интересува, че тези хора ме накараха да сложа различен климатик. Ако цяла България мине на климатици, ще се претрупа мрежата и климатици няма да има “, добави Рашидов.

Той упрекна някогашните ръководещи в обири. „ Те крадат по този начин, както никой не е крал, не може да се живее на комисионни на гърба на българския народ. Доживях да видя държавно управление, в което сътрудници си викат мутри. Да оставиш българите в калта и да си заминеш за Канада е незаконно “, безапелационен е Рашидов.

Според него някогашните ръководещи е трябвало да проведат по-балансирана политика. Той даде образец със прилежаща Турция: „ Ердоган демонстрира що е то национална отговорност. И от едните взима, и от другите “.

Вежди Рашидов предвижда тежка зима. Затова прикани бъдещите ръководещи да оставят омразата на назад във времето, да пишат закони и стратегии за бъдещето.

„ Дошло е време да вървим на избори, дал съм единодушие, приказвал съм с Борисов и с пловдивската колегия. Ще отидем, в случай че съм потребен, ще ударя едно рамо “, добави Рашидов.

Той напомни, че се е отдръпнал като видял „ какъв махленски бардак е един български парламент “.

„ Народното събрание е място, където носиш отговорност за орисите на хората, а не да показваш какъв брой си добър в хвърлянето на яйца. Опасното и неприятното, което пристигна е, че не можеш да управляваш страната в името на омразата. Сформирахме тъкмо такива партии – нито е градивно, нито потребно за хората. Резултатът е тежък “, сподели Рашидов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР