Кирил Евтимов, известен като Човека в кадър, се отчете със

...
Кирил Евтимов, известен като Човека в кадър, се отчете със
Коментари Харесай

Българин изпита Сеск Фабрегас относно кариерата на Стоичков

Кирил Евтимов, прочут като Човека в кадър, се регистрира със суперизненада към международния и повторен европейски първенец с Испания Франсеск Фабрегас. Кирил е един от хората, които най-често посещават мачове на Челси и изгледа на " Стамфорд Бридж " успеха на британския отбор против ПАОК (4:0) от групите на Лига Европа. Евтимов съумя да съчетае футболния мач с прелестен диалог с Фабрегас.

Сеск е посочил забележителни познания по отношение на кариерата на Христо Стоичков и чудесно отношение към българите. Оказва се, че Евтимов и халфът са остарели познати, а фотография на двамата от 7 декември 2005 година провокира усмивки по лицето на топ играча. Въпросното фото е направено на " Хайбъри " преди тогавашната звезда на Арсенал Франсеск да запише най-значимите триумфи в кариерата си на терена.

Испанецът чака родния почитател на футбола и за дербито през уикенда сред Челси и Фулъм. Евтимов пък съумя да гледа и суперсблъсъка от Шампионска лига сред Тотнъм и Интер на " Уембли " (1:0), завързвайки познанства с легендата на " нерадзурите " Хавиер Санети и аса на " шпорите " Хьон-Мин Сон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР