Кирил Домусчиев се лекува в чужбина, оставил Лудогорец на брат

...
Кирил Домусчиев се лекува в чужбина, оставил Лудогорец на брат
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев се лекува в чужбина, оставил „Лудогорец“ на брат си

Кирил Домусчиев се лекува в чужбина, оставил „ Лудогорец ” на брат си

От известно време насам огромният необут на „ Лудогорец ” – Кирил Домусчиев е абдикирал от управителните си функции в клуба, издават осведомени от Разград. Мълвата носи, че причина за забегването му е здравословен проблем, налагащ лекуване зад граница. За времето на отсъствието му, е трансферирал цялата работа на по-малкия си брат Георги Домусчиев, който в понеделник персонално декларирал на Ивайло Петев, че към този момент няма да е треньор на тима.

 

В Разград към този момент не помнят от кой момент Кирил Домусчиев не се е появявал на мач – нито в шампионатите на УЕФА, нито в Първа лига. В Разград разправят, че бизнесменът си гледа здравето и върви да се лекува отвън България. От какво тъкмо – не е ясно.

„ Дали не го хвана някаква неприятна клетва… ”, гадаят хората от антуража му.

 

Припомняме, че Домусчиев си навлече гнева на доста ентусиасти за това, че „ Лудогорец ” обира шампионските трофеи в последните 12 години, а грандовете ЦСКА и „ Левски ” не могат да заловен ръка. Особено тези на аления тим кълнат Домусчиев под път и над път. В този ред на мисли в Разград допускат, че като нищо някое от проклятията, изречени от неприятна уста да са му се стоварили на главата.

 

Озовал се на трона в „ Лудогорец ”, брат му Георги се видял заставен в понеделник да изпъди треньора Ивайло Петев. Повод за това му деяние станало нулевото тъждество с „ Арда ” в Кърджали, а изгубените две точки още повече отдалечиха тима от първото място. На всичкото отгоре в края на мача камерите излъчиха по какъв начин Петев хвърля злобна ругатня на майка, която била изтълкувана от началниците като ориентирана съм личните му футболисти.

 

Псувнята дефинитивно раздрусала позициите на Петев, който си беше подал оставката заедно с останалите началници в „ Лудогорец ” още след разгрома с 1:7 от датския „ Нордселанд ”. Така в понеделник Георги Домусчиев съобщил на Петев, че оставката му се приема и повече няма да води първенците от Разград. Обвинил го, че за 8 месеца разрушил тима, като изпъдил неуместни футболисти отпред с продадения в гръцкия ПАОК Кирил Десподов. Ивайло Петев се опитал нещо да опонира, единствено че му споделили да си затваря устата и да стяга куфарите.


Петев подозирал, че в „ Лудогорец ” вода му подлива спортният шеф Георги Караманджуков. Двамата не могат да се понасят, а още на формалното показване на треньора през март, Караманджуков си откри някаква работа в София, единствено и единствено да не сяда до него на конференцията.

 

По канцелариите на „ Лудогорец ” началникът разправял, че Петев не става за треньор на тим с шампионски упоритости. Факт е, че разградци бяха на крачка да изтърван купата през последния сезон и станаха първи благодарение на неспособно изпълнената дузпа на Иван Турицов от ЦСКА. Отделно, че Петев на никое място другаде не е печелил тилата, с изключение на в „ Лудогорец ”, макар че водеше „ Динамо ” (Загреб), кипърските АЕЛ и „ Омония ”, плюс полския „ Ягелония ”.

 

Петев пък на собствен ред се оплаквал, че Караманджуков се правел на селекционер и напълнил тима с ред чужденци, които не ставали за нищо. Други от враговете на спортния началник подозират, че води въпросните чужденци против %, защото множеството от прехвърлянията се правили през еднакъв управител от чужбина. Дали обаче това е правилно или не, единствено Караманджуков си знае.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кирил Домусчиев Георги Домусчиев Ивайло Петев „ Лудогорец ” ЦСКА „ Левски ” Кирил Десподов Георги Караманджуков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР