Кирил Добрев ще присъства на днешния пленум БСП, посветен на

...
Кирил Добрев ще присъства на днешния пленум БСП, посветен на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Промяната и Възраждане откраднаха всички послания на БСП

Кирил Добрев ще участва на днешния пленум Българска социалистическа партия, отдаден на разбора на изборните резултати.

Той бе изключен от управлението на партията, само че съдът анулира това решение като нелегално и той към този момент е на " Позитано " 20.

Припомняме, че в сигнал към прокуратурата против Корнелия Нинова, той е показал че тя и още двама социалисти са попречили неговата работа и не са позволили да гласоподава по време на националния съвет. Той е бил позволен единствено да участва, като Нинова е декларирала, че неговият глас няма да се зачита.

" Две партии откраднаха всички послания на Българска социалистическа партия, за жалост това управление изпразни партията от наличие и доста скоро ще поеме по пътя на Съюз на демократичните сили и ще стане една брошка на ревера на Кирил Петков ", разяснява Добрев.

Според него, Политическа партия се е трансформирала в ляво-центристка партия, която " иззема " политиките и посланията на Българска социалистическа партия.

" Ние сме толкоз незначителни и дребни, че въобще не зависи от нас дали ще има държавно управление или не. Българска социалистическа партия загуби най-ценното си – гласът на възрастните хора ", сподели Добрев, разяснявайки изборните резултати и обстоятелството, че Българска социалистическа партия е на второ място в гласуването на възрастните хора след Политическа партия.

Той е безапелационен, че не е вътрешна съпротива в партията, а към този момент е завел дело за клюка против Румен Овчаров за негови " прочувствени изявленията ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР