Кирил Добрев обвини лидера на левицата Корнелия Нинова за днешната

...
Кирил Добрев обвини лидера на левицата Корнелия Нинова за днешната
Коментари Харесай

Кирил Добрев за Нинова: Тя е един лош лидер, защото когато за теб са гласували само преди две години 1 милион избиратели, а днес гласуват 200 000, ти нямаш никаква стойност в политическия живот

Кирил Добрев упрекна водача на левицата Корнелия Нинова за днешната лидерска среща с Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Стефан Янев. Той дефинира Българска социалистическа партия като " повсеместен състезател, който обаче се изхабява като сапун в банята ".
 
" Ако върнем времето обратно 1,5-2 година, в случай че бяха предложили среща на Нинова с ГЕРБ и Движение за права и свободи по значими за страната въпроси, тя щеше да каже, че в никакъв случай не би седнала на една маса със задкулисието. Което съгласно нея крадеше 10 милиарда. Нейната борба беше да промени модела. Днес видяхме една среща, градивна, знаят по какъв начин двете страни да се ухажват между тях ", сподели възобновеният от съда като член на Българска социалистическа партия политик пред bTV.
 
Той напомни за връзките сред Борисов и Нинова - " тя стартира с " ела се разберем като мъже ", и свърши през днешния ден с " в случай че си мъж, ела на среща ". Тъй като той е благородник, а тя знае по какъв начин да провокира един благородник, срещата се състоя ", сподели Добрев.
 
Той предложи на Нинова да предложи на делегатите мораториума, който имаме със задкулисието, също да падне. " Няма по-къс път от това да бъде унижена една 130-годишна партия повече от това, което се случи. Когато ти идейно си квалифициран и знаеш какво е ляво, ти имаш някакви граници, които не минаваш. Тук няма граници - няма ляво, няма дясно при госпожа Нинова. Тя е един неприятен водач, тъй като когато за теб са дали своят вот единствено преди 2 години 1 милион гласоподаватели, а през днешния ден гласоподават 200 000, ти няма нямаш никаква стойност в политическия живот ", счита той.
 
" Ние бяхме партия, която претендираше за властта, имахме 80 депутата. Когато се превърнеш в гарнитура за едно главно ядене - пържени картофи или оризче, можеш да бъдеш, както на свинска пържола, по този начин и на телешко бон филе ", разяснява Добрев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР