Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат участие

...
Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат участие
Коментари Харесай

ДРАМА В ЧЕРВЕНО: Изгониха Кирил Добрев и Калоян Паргов от пленума на БСП

Кирил Добрев и Калоян Паргов не могат да вземат присъединяване в съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия и да гласоподават на днешното съвещание. Това е решила контролната комисия на партията преди съвещанието на пленума, което стартира в този час на " Позитано " 20.

Двамата бяха изключени от състава на Националния съвет в края на предходната година, само че преди месец съдът ги възвърне. А откакто на пленума в края на август Кирил 

" В тази страна има закони и решенията на съда не подлежат на обжалване и пояснение ", разяснява Калоян Паргов. 

" Хем сме членове на Националния съвет, хем сме без право на глас, добави той. Българска социалистическа партия стартира да се трансформира в фракция, в която от само значени е какво ще каже основният шаман ", сподели още Паргов.

Чух един парадокс, че не може съдът да се меси в живота на една партия. Но животът на една партия стартира и завършва със съда, другояче сме 

Явно страхът е доста огромен, тъй като набира сили гневът на тези, които желаят смяна.

А Кирил Добрев изясни, че могат да участват, само че не могат да вземат участие в гласуването. 

" Вече не сме забавни на никого. България има потребност от същинска лява партия, тъй като като прочетох посланията на " Продължаваме промяната ", те към този момент са лява партия. А ние просто ще останем да съществуваме. " Това разяснява кметът на Перник Станислав Владимиров преди началото на съвещанието на Националния съвет. Той съобщи желанието си да се махне от пленума, тъй като промени не се случват.

Пленумът ще направи разбор на представянето на партията на вота на 2 октомври, след който тя остана пета политическа мощ в новия парламент. Лидерката Корнелия Нинова съобщи, че оставки няма да има, само че изясни, че ще се обсъдят нужни промени.

С претенции за нейната оставка обаче към този момент излязоха структури и знакови червени имена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР