Кирил Добрев, един от най-острите критици на настоящия лидер в

...
Кирил Добрев, един от най-острите критици на настоящия лидер в
Коментари Харесай

Критик на Корнелия Нинова може до часове да бъде изключен от БСП

Кирил Добрев, един от най-острите критици на сегашния водач в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, по всяка възможност в идващите часове ще бъде изключен от редиците на социалистическата партия. На 29 декември (сряда) следобяд се организира неприсъствено съвещание на тясното управление на Българска социалистическа партия, наречено Изпълнително бюро, потвърдиха пред " Дневник " източници от социалистическата партия.

Тъй като съвещанието е неприсъствено, най-късно до края на утрешния ден двайсет и тримата членове на тясното управление на партията би трябвало да изпратят назад документите с решението си за изключването на Добрев от редиците на социалистите.

За съвещанието Българска социалистическа партия не е съобщавала авансово, нито има публична информация кое постанова изключването на Добрев тъкмо в този миг, откакто обществените офанзиви сред него и Корнелия Нинова са факт от дълго време. Кирил Добрев е член на необятното управление на Българска социалистическа партия, наречено Национален съвет. По всичко проличава, че той чака изключването си от партията, оказва се от негова обява във " Facebook ": " Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може ", написа Добрев в обществената мрежа.



През 2020 година Корнелия и Нинова и Кирил Добрев застанаха един против различен когато той изненадващо също се кандидатира за ръководител на Българска социалистическа партия, само че. Преди това Добрев бе апетитен за дясната ръка на Нинова и беше зам.-председател на Българска социалистическа партия по организационните въпроси до 2020 година След това остана в необятното управление - Националния съвет на Българска социалистическа партия, откъдето бяха отстранени множеството й критици.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР