Кирил Десподов все още не е дебютирал за ПАОК, но

...
Кирил Десподов все още не е дебютирал за ПАОК, но
Коментари Харесай

Медия в Гърция: Няма съмнение в класата на Десподов

Кирил Десподов към момента не е дебютирал за ПАОК, само че към този момент съумя да си завоюва вниманието на цяла Гърция. Местната медия „ Спорт24 “ направи сериозна реклама на родния национал, акцентирайки върху мощния трансфер на гранда от Солун. В югозападната ни съседка са спокойни за формата на досегашния състезател на Лудогорец и имат вяра, че той ще успее да увеличи класата на " черно-белите " от " Тумба ".

„ Колко време ще би трябвало на Десподов да се приспособява към новия си тим, ще реши треньорът Разван Луческу - написа медията. - Истината е, че той настоял до края на този трансферен прозорец най-малко да се снабди с халф, който да усъвършенства статистиката на тима откъм голове и асистенции. А Десподов е тъкмо това: футболист с отмереност в отбелязването, с отлични завършващи удари, само че и способността да се възползва от позиционирането на съотборниците си, като раздава пасове, които се трансформират в асисетнции.

Няма никакви подозрения по отношение на игровото му положение, като се изключи обстоятелството, че в последния си мач с националния тим на България той беше огромен виновник за своя тим, изпускайки дузпа против Черна гора.

С Лудогорец Десподов има към този момент 11 публични мача във всички шампионати този сезон с 4 гола и 2 асистенции. Така на процедура Десподов има повече публични мачове от съотборниците си в ПАОК, които до момента са изиграли 9 мача в Гърция и Европа.

Което значи, че във връзка с готовността няма никакви терзания за Разван Луческу, който сподели през последните месеци, че не е толкова… догматичен по отношение на времето, което счита, че е належащо на новите попълнения, с цел да одобряват философията на тима.

Десподов е деклариран в листата, подаден от ПАОК към УЕФА за мачовете от Лигата на конференциите и идната седмица той също ще пътува за Финландия за мача с ХИК Хелзинки.

Въпросът е дали Луческу го включва в групата за локалното дерби с Арис и дали ще му даде опция да вземе първите си минути присъединяване в неделния дуел с жълто-черните “, пишат в детайли гърците.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР