Кирил Десподов ще подобри ефективността на ПАОК, убедена е една

...
Кирил Десподов ще подобри ефективността на ПАОК, убедена е една
Коментари Харесай

Гръцка медия обърна специално внимание на Кирил Десподов

Кирил Десподов ще усъвършенства успеваемостта на ПАОК, уверена е една от водещите медии в южната ни съседка " Спорт24 ", представена от " Тема Спорт ".

Футболист №1 на България към този момент се концентрира върху заминанията с гранда от Солун, а медията обръща внимание на привличането му.

" Колко време ще би трябвало на Десподов да се приспособява към новия си тим, ще реши треньорът Разван Луческу. Истината е, че той настоял до края на този трансферен прозорец най-малко да се снабди с халф, който да усъвършенства статистиката на тима откъм голове и асистенции. А Десподов е тъкмо това: футболист с отмереност в отбелязването, с отлични завършващи удари, само че и способността да се възползва от позиционирането на съотборниците си, като раздава пасове, които се трансформират в асисетнции.

Няма никакви подозрения по отношение на игровото му положение, като се изключи обстоятелството, че в последния си мач с националния тим на България той беше огромен виновник за своя тим, изпускайки дузпа против Черна гора.

С Лудогорец Десподов има към този момент 11 публични мача във всички шампионати този сезон с 4 гола и 2 асистенции. Така на процедура Десподов има повече публични мачове от съотборниците си в ПАОК, които до момента са изиграли 9 мача в Гърция и Европа.

Което значи, че във връзка с готовността няма никакви терзания за Разван Луческу, който сподели през последните месеци, че не е толкоз... догматичен по отношение на времето, което счита, че е належащо на новите попълнения, с цел да одобряват философията на тима.

Десподов е деклариран в листата, подаден от ПАОК към УЕФА за мачовете от Лигата на конференциите и идната седмица той също ще пътува за Финландия за мача с ХИК Хелзинки.

Въпросът е дали Луческу го включва в групата за локалното дерби с Арис и дали ще му даде опция да вземе първите си минути присъединяване в неделния дуел с жълто-черните ", означават гърците.
 Десподов: ПАОК е огромен клуб, гладен съм за титли
Десподов: ПАОК е огромен клуб, гладен съм за титли

" В ДНК-то ми е да съм първенец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР