Кирил Десподов пя гръцки хит на съотборниците си в ПАОК.

...
Кирил Десподов пя гръцки хит на съотборниците си в ПАОК.
Коментари Харесай

Десподов пя на гръцки пред отбора - хитът, звучащ от всяка втора кола у нас

Кирил Десподов пя гръцки шлагер на съотборниците си в ПАОК. Това се случи на вечерята преди днешния полет за Хелзинки, където на " черно-белите " им следва мач с локалния ХИК от Лигата на конференциите. Двубоят е в четвъртък от 19,45 ч.

Видео от изявата на Футболист №1 на България бе публикувано в обществените мрежи на клуба.

Националът се е качи върху стола си и за начало благодари за топлото посрещане.

" Казвам се Кирил Десподов. Много съм благополучен да съм тук. Благодаря за метода, по който ме приехте... ", разгласи роденият в Кресна футболист, а залата избухна в овации.

" Ще направя всичко, с цел да оказа помощ на тима да завоюва доста титли. Надяван се първият да е още тази година ", продължи Десподов, а съотборниците му още веднъж го приветстваха с вярата " представлението " да стартира. Чуха се подвиквания: " Песен, ария ".

" Ок, ще ви изпея едно гръцко парче. За вас момчета... ", престраши се най-сетне българинът и на спонтанен микрофон подхвана шлагера на локалната звезда Триандафилос - " Se Perno Gia Na Sou Po ".

По този метод бе спазена традицията новобранците в ПАОК да пеят пред тима. Бившият футболист на Лудогорец подписа с гръцкия отбор през септември, а в неделя направи своя дебют за " черно-белите " при нулевото тъждество в дербито на Солун с Арис.
Πρώτο τραγούδι αλά Ελληνικά από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ!!!????
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР