Кирил Десподов продължава с невероятното си представяне за ПАОК в

...
Кирил Десподов продължава с невероятното си представяне за ПАОК в
Коментари Харесай

Десподов бележи за ПАОК – орлите все по-близо до титла

Кирил Десподов продължава с невероятното си показване за ПАОК в гръцката Супер лига. Голът му в 66-та секунда от началото на мача поведе солунският тим към триумф. А той може да се окаже с основно значение в борбата за купата.

„ Орлите “ завоюваха извънредно значимото посещение на Панатинайкос с 3:2, запазвайки лидерската си позиция в гръцкия хайлайф. А Десподов имаше основно значение в това дерби, тъй като трансформира още първата офанзива на ПАОК в гол. Таблото на стадиона показваше тъкмо минута и шест секунди, когато Десподов доближи до топката към точката за осъществяване на дузпа и много ефектно с външен фалц я прати във вратата.

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Панатинайкос въпреки всичко съумя да изравни, преди в 37-ата минута Томас още веднъж да зиведе ПАОК напред. Кирил Десподов остана на терена до 61-ата минута, когато бе сменен от сръбския национал Андрия Живкович, а в мача паднаха нови две попадения. В последната минута от постоянното време Паласиос игра съзнателно с ръка в наказателното поле, което означаваше червен картон и дузпа за ПАОК.Щефан Шваб трансформира наказателния удар в гол за 3:1, а в даденото от съдията продължения Бернард оформи крайното 3:2.

Така ПАОК има към този момент 63 точки, с две по-малко от АЕК и четири повече от Панатинайкос. Олимпиакос наподобява все по-далеч от борбата за първото място, като изостава от столичани с цели 8 точки. В последните два мача Олимпиакос загуби точно дербите със зелените и борбата с АЕК.

Източник: corner.dir.bg

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР