Кирил Десподов: Очаквам тежък сблъсък с КопенхагенМладата звезда на ЦСКА-София

...
Кирил Десподов: Очаквам тежък сблъсък с КопенхагенМладата звезда на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Очаквам тежък сблъсък с Копенхаген

Кирил Десподов: Очаквам тежък конфликт с Копенхаген
Младата звезда на ЦСКА-София Кирил Десподов призна, че чака тежък мач против датския Копенхаген в четвъртък, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двата отбора ще премерят сили в четвъртък на Националния стадион Васил Левски от 20:45 часа в среща от третия прелиминарен кръг на шампионата Лига Европа.

Без подозрение Копенхаген е най-хубавият тим от тези, против които играхме до момента. Все още обаче не сме коментирали идния конфликт, защото единствено преди два дни имахме мач с Дунав. От през днешния ден към този момент ще стартираме да проучваме играта им и да се готвим само за този дуел. На всички е ясно, че ни чака доста тежък конфликт. Надявам се да осъществим напътствията на треньора и да се поздравим с триумф в четвъртък “, разяснява Десподов по време на награждаването си за футболист номер 1 за месец юли.

"Тази премия е добра мотивация за мен да продължа да работя още повече на и отвън терена него, с цел да печеля още такива награди. Още след мача с Дунав треньорът ни сподели, че стартира да вижда този ЦСКА, който желае. Със сигурност имаме още доста работа, само че като цяло в мачовете с Дунав и Адмира се видя, че последователно подобряваме равнището си “, съобщи още нападателят на „ алените “.

Националът на България призна, че за него е преимущество това, че „ армейците “ ще бъдат домакини в първия мач с Копенхаген. Десподов обаче отхвърли да разяснява възможния противник на ЦСКА-София в плейофите – италианския Аталанта. „ Мисля, че е преимущество, тъй като ще е пред наша аудитория. Тя е нашият 12-и състезател и доста ни оказва помощ. Радостно е, че не съумяват да ни отбележат гол в семействата. Не желая да приказвам за Аталанта, дано първо отстраним Копенхаген. Хубаво е да се мисли, само че дано първо отстраняваме Копенхаген. Аталанта е доста надалеч. Мислим мач за мач, знаем си задачите, знаем какво желаеме. Работим малко по малко, както се казва", добави нападателят. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР