Кирил Десподов коментира успеха с 4:0 срещу Балкани в първия

...
Кирил Десподов коментира успеха с 4:0 срещу Балкани в първия
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Поправихме грешката си, затворихме много усти

Кирил Десподов разяснява триумфа с 4:0 против Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. 

„ Вие видяхте, резултатът беше тежък 2:0, трябваше да върнем три гола, с цел да продължим напред. Явно не сме говорили празни приказки след първия мач с Балкани “, показа той.

„ Всяко начало е тежко, за жалост на много критици в България – Лудогорец съумя да покаже лицето, което заслужава да демонстрира и действително продължи. Аз мощно се надявам да напишат по какъв начин Лудогорец е посочил по какъв начин се играе футбол. Мисля, че затворихме много усти. Този позор, който последните два мача изпитахме и единствено ние можехме да излезем от тази обстановка, веселя се, че показахме темперамент и го направихме по най-хубавия метод “, добави капитанът на „ орлите “.

„ Определено имаше напрежение, аз споделих, че настроението не е било положително, обикновено като има отрицателни резултати. Казах и през вчерашния ден на конференцията, че имаме качество да вкараме повече от три гола, през днешния ден го показахме “, показа още Десподов.

„ Не изпадаме в крайности, очевидно някои други хора го вършат след два неприятни резултата. Ето през днешния ден, че си поправихме грешката. Надявам се от тук нашия висш път да тръгне напред. Да не влизаме толкоз отпуснато в мачовете, никой тим не е за подценяване. Балкани има положителни футболисти и в първия мач ни затрудниха “, сподели още той.

„ Да се порадваме малко на успеха, да оставим всичко обратно и продължаваме напред “, приключи футболистът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР