Кирил Десподов е убеден, че Лудогорец е по-силен от миналия

...
Кирил Десподов е убеден, че Лудогорец е по-силен от миналия
Коментари Харесай

Десподов: В "Лудогорец" ме уважават, дават ми шанс за развитие

Кирил Десподов е уверен, че " Лудогорец " е по-силен от предишния сезон. " Орлите " се завърнаха от лагера в Австрия, а другата седмица ще се изправят против беларуския " Шахтьор " Солигорск в първия кръг от квалификациите за Шампионската лига.

" Аз се причислих към тима 10 дни след началото на подготовката. Но не съм изпуснал нищо, изиграх три мача за 8 дни. Всичко на лагера беше добре, изиграхме доста мощен мач против ЛАСК. Мисля, че тимът е подготвен за евротурнирите. С неспокойствие чакаме дуела на 7 юли. ", сподели Десподов на летище София.

" Искам да влезем в групите на Шампионска лига, това ми е фантазия. Всички в тима го желаят, а дали ще стане - следва да разберем. Мисля, че с новите попълнения тимът е по-силен от предишния сезон. Спокоен съм, веселя се, благополучен съм в " Лудогорец ". Тук ми дават късмет да се развъртвам, демонстрират, че ме почитат ", съобщи Десподов.

Новият механически шеф на 10-кратните първенци Козмин Моци счита, че отборът е подготвен за първия мач от квалификациите на Шампионската лига.

" Засега е добре, всичко беше наред. Тежък интервал за момчетата. Важно е, че свършихме без тежки травми и в този момент е време за малко отмора. После ще навлезем в последния стадий от подготовката до първия мач ", сподели той.

" Трябва още време, обикновено е. Мисля, че до първия формален мач момчетата ще са най-малко на 90% ", продължи той и добави, че селекцията към момента не е завършила - " С тези момчета свършихме добра работа. Селекцията на " Лудогорец " постоянно е отворена. Чакаме класни, положителни футболисти. Ако можем да намерим такива футболисти, постоянно можем да ги вземем ", безапелационен бе Моци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР