Кирил Десподов беше награден за Играч на месеца и на

...
Кирил Десподов беше награден за Играч на месеца и на
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Няма как футболисти на Лудогорец да участват в сметки

Кирил Десподов беше награден за Играч на месеца и на 23-я кръг в efbet Лига. Капитанът на Лудогорец е на мнение, че тимът се бори постоянно за всички титли и в никакъв случай не взе участие в ангажименти.

За него са били нелепи слуховете преди финала за Купата, че двата тима с ЦСКА 1948 са правили сметки.

„ Добър ден на всички и благодаря за двете награди, както и на хората, които са дали своят вот за мен. Тези награди са, както самостоятелни, по този начин и отборни, тъй като без тях няма по какъв начин да ги печеля. Изключително съм удовлетворен, че се възнаграждават нашите старания и се надявам най-после да честваме с шампионската купа. Радвам се, че помогнах на тима с моите голове и асистенции “, Десподов показа на конференция при награждаването.

 Снимка: БГНЕС

„ Не знам кои разбирачи разясняват, че ще се разхождаме на финала за Купата, с цел да може след това ЦСКА 1948 да ни обезпечи победа в неделя. Това е извънредно несериозно. Как ще обясниш на 25 индивида в съблекалнята, че би трябвало да излезеш и да се разхождаш. Това може да стане в различен клуб. Клуб, който е аматьорски. Ние сме експерти, като тръгнем от чистачката до шефовете на най-високо равнище. Има класни играчи, всеки има его и самочувствие, и всеки желае да печели. Ние загубихме много точки против слаби съперници “.

„ Може би подценихме, може би и имаше отмалялост, както и бяхме съсредоточени в европейските клубни шампионати. Не би трябвало да омаловажаваме и триумфа на ЦСКА. Имат добър тим, треньор и колектив. Със сигурност ние също имаме неточности, само че сега не е на дневен ред да търсим аргументите, а сме стимулирани да спечелим трите си мача “, продължи капитанът на Лудогорец.

„ Ние сме подготвени за всичко. Добре е да играеш напрегнат. Нямаш право да се отпускаш. Всеки тим може да ни вземе точки, само че имаме вяра в себе си. Знаем, че в случай че сме съсредоточени и стимулирани, ще победим. Всички осъзнават, че ни предстоят 3 финала “, приключи Кирил Десподов.

Етикети: Кирил ДесподовЛудогорец
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР